CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/02/2021

Фундаментални анализи

26 февруари, 2021

Парот USD / CAD се искачи повисоко во петокот. Во Европа е 1.26578 на пладне. Маргинално пониските цени на нафтата и посилниот американски долар му штетат на Луни. Канада се очекува да објави некои податоци за секундарната инфлација денес за јануари, IPPI и RMPI. Предвидено е Соединетите држави да го објават , Chicago PMI за февруари, Michigan Consumer Sentiment и Personal Spending за јануари попладнево.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 26/02/2021
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 26/02/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.2741 Daily R2
Линија на отпор 1 1.2711 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2630 Daily S1
Подршка 2 1.2600 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 26/02/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

USDCAD Индикатор / Табела - 26/02/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајПродај
RSI (14) Неутрално ПродајПродај
SMA 20 Купи ПродајПродај

USDCAD 26/02/2021 - Референтна цена : 1.2643

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега