ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Креирајте Демо Fortrade сметка

Виртуелните пари на Fortrade сметката се најдобар начин за вежбање!

Дали веќе имате Ваша сметка?
Можете да кликнете овдека за да се логирате.
Create Demo Account at Fortrade
Влезете во Форекс светот преку Вашата демо сметка

Пробајте ги платформите за тргување на Форекс пазарот без ризик, вежбајте на реални пазарни услови со 100000 долари виртуелни пари.

Пробајте бесплатно, без ризик

Отворањето на сметка за тргување на Форекс е бесплатно. После 30 дена, демо сметката престанува да важи.

Поддршка во живо

Можете да добиете поддршка во живо за Вашата демо сметка for your trial account без пополнување на прашалник.