ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Креирајте ваша Fortrade сметка

Зачекорете во Forex-овиот привилегиран свет пополнувајќи го овој формулар.

Дали веќе имате сметка?
Може да кликнете овде за да се најавите
Која е најдобрата регулатива за вас?
Fortrade Cyprus
Fortrade BLR
Fortrade Mauritius LTD
Регулатор(и) CySEC NBRB FSC
Левериџ до1 1:30 1:100 1:200
Бонуси
x
Сметки на физички лица
Професионални сметки2
Заштита од негативен биланс
Заштита на парите на клиентот1
1Се однесува исклучиво на малопродажни клиенти.
2Левериџот на професионалните сметки се движи од 1:5 до 1:300. Можат да аплицираат само квалификувани корисници.
Signup to Fortrade
Лесно и едноставно.

Нашите интуитивни платформи за тргување се дизајнирани на таков начин што овозможуваат едноставно, брзо и пријатно онлајн тргување. Без разлика дали сте комплетен почетник или искусен професионалец, сигурни сме дека ќе го најдете тоа што ви одговара.

Тргување во секое време, од секое место.

Уживајте во вистинско персонализирано искуство во тргување, достапно преку сите уреди, 24 часа на ден, 5 дена во неделата. Почнете да тргувате со сите ваши омилени валути, акции и стоки од вашиот компјутер, телефон или таблет.

Безбедност, сигурност, спокојност.

Кога станува збор за онлајн тргување, сигурноста е најважна. Го разбираме тоа и затоа наша цел е да ви обезбедиме 100% безбедна, сигурна, лиценцирана и регулирана средина за тргување.
Кога станува збор за онлајн тргување, безбедноста е најважна. Ние го разбираме тоа и поставивме наша цел да ви обезбедиме безбедна, лиценцирана и регулирана трговска средина.