ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Анализа на Trading Central

Користете ги алатките за експертска техничка анализа на Trading Central за да ги подобрите вештините за тргување

Trading Central Analysis

Со задоволство го објавуваме воведувањето на Trading Central на нашите платформи за трговија преку интернет - за Android, iOS, веб и десктоп. Trading Central (TC) е водечки провајдер на сеопфатно истражување во реално време.

Неговите техничко-аналитички резултати, графикони и индикатори се засноваат на спој од автоматизирана аналитика користејќи вештачка интелигенција со експертиза на сениор аналитичари која опфаќа фундаментална, техничка, новинска, сентиментна и економска анализа.

Користењето на (Trading) централата на Fortrade со Fortrade Ви овозможува да донесувате подобри и поефикасни одлуки за тргување. Постојано додаваме уште покорисни извештаи за техничка анализа на платформата за тргување преку Интернет Fortrader и софистицирани алатки за препознавање табели кои на крајот Ви помагаат да ги зголемите потенцијалните профити.​

Оваа алатка е лесна за употреба и може да се најде на делот за графикони (од десната страна на Вашиот десктоп екран, и внатре во табулаторот „Графикони“ на Вашиот мобилен телефон или таблет).

Како да почнете:

  • Пристапете до PRO Online Trading Platform на вашиот веб, мобилен или таблет.
  • Кликнете на копчето "TC" лоцирано во горниот лев агол на вашиот екран (во делот со заглавие на дијаграмот на инструментот).
  • Истражете десетици корисни ресурси, како што се технички индикатори за тргување и увиди во пазари, на располагање во реално време.
Trading Central Analysis
Analyst Views
Adaptive Candlesticks
Adaptive Divergence Convergence (ADC)
Economic Calendar
Downloading | Installing | Upgrading