ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите. Прочитајте целосно Предупредување за ризик.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Fortrader Mobile

Управувајте со целото инвестициско портфолио со дланката од Вашата рака.

 

iPhone и iPad апликација за тргување

Следете, учете и тргувајте со стотици CFD на девизи, индекси, акции и суровини, директно од Вашиот iPhonе или iPad.

Android апликација за тргување

Користете Android мобилен телефон или таблет за да го следите пазарот – каде и да посакате и кога и да посакате.

7 причини за користење на Fortrader Mobile:

Сеопфатна функционалност:

Апликацијата за онлајн тргување е всушност идентична во работењето и способностите на нашите платформи за десктоп компјутери, базирани на податоците за веб пристап.

Едноставно решение за сѐ:

Како дел од нашиот пакет на платформи за тргување, Fortrader Mobile ви нуди начини за следење, анализа и тргување со асортиманот на сопственички инструменти користејќи единствена платформа за повеќе уреди, а со тоа Ви заштедува драгоцено време, пари и проблеми.
risk free

100% вежбање без ризик:

Апликацијата ви овозможува да ги усовршите вашите вештини за тргување со 100.000 € виртуелни пари. Дополнително, секогаш кога ќе се чувствувате подготвени, можете едноставно да преминете на вистински пари или да се вратите на вежбање - сето тоа со едноставен клик на глувчето.
simplistic and user friendly

Интуитивно, поедноставено и прилагодено на корисникот:

Купувањето и продажбата на валути, акции, индекси и суровини станува уште поедноставно.

Мал, но моќен:

Со мала меморија и време на чекање, Fortrader Mobile нуди податоци во реално време, ги имплементира исправките и овозможува брзо поставување нови тргувања со многу голема брзина и прецизност.

SSL доверба и сигурност:

Неговото иновативно деловно решение користи некои од најнапредните достапни технологии за шифрирање - со што се гарантира целосна доверливост, анонимност и безбедност на Вашите средства.

Видови напредни налози:

"Заработка", "Стопирање на загуба" и налози на чекање се само некои од вклучените напредни можности.