ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите. Прочитајте целосно Предупредување за ризик.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Please Notice
Based on your current location/IP address, you will be provided services by Fortrade Cyprus. 76% of retail CFD client accounts lose money

Fortrade MT4 Mobile

Управувајте со целото инвестициско портфолио со дланката на Вашата рака.

 

Кликнете на линкот подолу за да пристапите до вашата продавница и да ја преземете апликацијата, во зависност од оперативниот систем што го имате на вашиот телефон, iOS или Android.

 

iPhone и iPad апликација за тргување

Следете, учете и тргувајте со стотици CFD на валути, индекси, акции и суровини, директно од Вашиот iPhone или iPad.

Android апликација за тргување

Користете Android мобилен телефон или таблет за да го следите пазарот – од било кое место и кога и да посакате.

Упатство за инсталација

Влезете во Вашиот App store, пронајдете ја апликацијата “Meta Trader 4” и преземете ја на вашиот телефон.

Стартувајте ја апликацијата и одберете ја првата опција “Пријавете се со постоечка сметка”.

Напишете во пребарувачот “fortrade” да го пронајдете својот брокер и кога Fortrade LTD ќе ви се појави во резултатите на пребарувањето, кликнете на него.

Сега внесете ги податоците за најава на Вашиот Fortrade налог за тргување и одберете “Запомни ја лозинката” за апликацијата да ја запомни Вашата лозинка. Откако ќе ги внесете податоците кликнете “Најави се” во горниот дел на екранот.

Почекајте малку и системот ќе ве приклучи на MT4 платформата со многу напредни опции.