ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 77% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Fortrade одговори

Без разлика дали сте започнале да тргувате сега, или имате неколкугодишно искуство, онлајн тргувањето може да биде доста голем предизвик, примарно бидејќи пазарите често се менуваат. Тука можете да најдете одговори за најчестите прашања што ги имаат трговците и да ги разберете нејасностите.

Неодамнешни прашања