ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Дозвола за споделување на податоците од вашиот акаунт

Едноставно.

Нашите интуитивни трговски платформи се дизајнирани тргувањето биде едноставно, брзо и пријатно. Без разлика дали сте почетник или професионалец, сугарни сме дека ќе најдете нешто што ви одговара.

Тргување секогаш, секаде.

Уживајте во вистински пресонализирано трговското искуство, достапно на сите уреди 24 часа на ден, 5 дена во неделата. Започнете тргување со сите ваши омилени валути, акции и производи од вашиот компјутер, телефон или таблет.

Безбедност, Сигурност и Мир.

Кога станува збор за онлајн тргување, безбедноста е од голема важност. Ние го разбираме тоа и затоа, нашата цел е да ви обезбедиме сигурна, лиценцирана и регулирана средина за тргување.