ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Повлекување
Ве молиме, пресметајте ги вашите отворени позиции на маржа
пред да го завршите барањето за повлекување.
Повлекување средства

Ве молиме, имајте предвид дека може да поминат седум (5) работни дена од доставувањето на вашите барања за повлекување до нивната обработка и одобрување.

Во согласност со одредбите против перење пари, Fortrade користи строго правило „назад до изворот“ – што значи дека средствата мора да се вратат во оригиналната сметка од којашто биле вложени во Fortrade.

Повлекувањата на кредитни и дебитни картички може да бидат само во износ на депонираните средства. Подолу се дадени 2 алтернативни начини за повлекување дополнителни средства кои го надминуваат износот на оригиналната кредитна/дебитна картичка.

Банкарски трансфер

Пополнете го овој образец и пратете го на: [email protected] заедно со деталите за вашата банкарска сметка.

Пополнете го овој образец и пратете го на: [email protected] заедно со деталите за вашата банкарска сметка.

Пополнете го овој образец и пратете го на: [email protected] заедни со деталите за вашата банкарска сметка.

Пополнете го овој образец и пратете го на: [email protected] заедни со деталите за вашата банкарска сметка.

Skrill

Пратете ни имејл [email protected] со бараниот износ за повлекување и имејл адресата на Skrill сметката на која сакате да биде префрлен износот.

Доколку имате проблем со повлекувањето средства или не можете да се најавите во вашата сметка, контактирајте нѐ за повеќе помош.