ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Целосна листа на производи

Проверете ги листите на производи подолу за да дознаете со што сѐ можете да тргувате со Fortrade. Ние сме повеќе од сигурни дека ќе го најдете она што Ви треба.

Дигитални валути
Валути
Индекси
Акции
Директен пристап до пазарот (DMA)
Племенити Метали
Енегретски Производи
Земјоделски Производи
Американски Благајнички Записи
ETF-ovi
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.