ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите. Прочитајте целосно Предупредување за ризик.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Please Notice
Based on your current location/IP address, you will be provided services by Fortrade Cyprus. 76% of retail CFD client accounts lose money

Fortrade Маркетинг партнери

Fortrade Маркетинг партнери

Како водечки даватен на онлајн тргговски услуги, Fortrade е фокусиран на создавање на глобална и силна база на клиенти. Една од главните причини заради кои сме успешни е нашата проактивност и обостран интерес и соработка која ја имаме изградено со нашите партнери.

Континуирано уште од своето основање, Fortrade раипдно расте како што се повеќе и повеќе клиенти се свесни за нашата додадена вредност на професионализам и високо ниво на услуга во сферата на тргување со CFD. Горди сме на мрежата на нашите клиенти и го препознаваме нивниот придонес кон континуираниот успех на нашиот бизнис.

Некои од маркетинг партнерите кои соработуваат со нас се:

• GCMAsia (www.gcmasia.com, www.gcm-asia.com)

GCM Asia e лидерски бренд фокусиран на клиентите од Азиско-пацифичките регии. Основан е во 2012 година, непрестајно се проширува на најбрзорастечкиот финансиски пазар на светот.

 

• Kapital RS (www.kapitalrs.com)

Kapital RS Inc. a.d. e инвестициска фирма регулирана од Комисијата за безбедност на Република Србија, со број на лиценца 5/0-02-672/18-16 и работи на српскиот и црногорскиот пазар.

 

Придобивките на нашите партнери се:

• Професионално и искусно управување

• Супериорна корисничка поддршка

• Иновативна технологија

• Силна врска со Fortrade Limited, која им обезбедува на корисниците разумно управување со ризикот и сигурна комерцијална средина.

 

Секогаш бараме нови потенцијални партнери. За повеќе информации,посетете ја нашата интернет страница за партнери или контактирајте нѐ на: [email protected].