ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Платформи за тргување

Напредни графикони, моментално извршување со 1 клик, депонирање и повлекување средства без напуштање на платформата, и многу повеќе

Почнете да тргувате со која било валута, злато или биткоин избирајќи ја вашата платформа за тргување!
Почнете со тргување ЦФД-ја на валути, злато или акции, избирајќи ја Вашата платформа за тргување

Платформите за тргување на Fortrade имаат широка употреба, обезбедувајќи решение за секој профил на инвеститор без оглед на степенот на знаење. Ви стоиме на услуга со наградувани платформи за тргување опремени со врвни технологии и можности за да ви помогнеме да управувате со вашите инвестиции безбедно и лесно од вашиот мобилен уред, интернет мрежата или вашиот компјутер/MAC.

Fortrader
Fortrader Mobile
Сега имате единствена можност да го контролирате Вашиот налог за тргување директно од вашиот мобилен телефон. Повеќе нема да имате потреба да го вклучите Вашиот лаптоп или компјутер за да управувате со Вашата трговска сметка. Со само неколку кликања во Fortrader Mobile апликацијата, сега можете да:
Fortrader
Fortrader Web
Интерфејс кој е лесен за користење. Нема инсталација на софтвер. Куповни и продажни трансакции со еден клик. Тргувајте со Стопирање на загуба (Stop Loss) – Заработка (Take Profit) ограничувањата. Автоматизирано тргување. Депонирање и повлекување на средства со Trader процедури.
Fortrader
Fortrade MT4 Mobile
Моментално најдобрата и најсигурната платформа на смарт телефоните со чија помош можете да тргувате во секој момент каде и да сте!
Fortrader
Fortrade MetaTrader 4
Fortrade MetaTrader 4 ви нуди потполно стабилно решение за Вашето Форекс тргување со примена на техничка анализа. Со Meta Trader 4 имате сѐ што ви е потребно да го зголемите Вашиот профит. За да им се помогне на индивидуалните клиенти да ги развијат своите стратегии за тргување, понудени се техничка анализа, употреба на графикони и Совет на експерти. Fortrade Meta Trader 4 платформата е поддржана на различни јазици. Оваа платформа може да се користи во секоја земја во светот благодарение на оваа можност.
Fortrader
Fortrade MT4 Web
Од сега сите Fortrade клиенти имаат можност да пристапат во сите функционалности на MT4 платформата без инсталација на софтвер, директно преку интернет прегледувачот. Со еден клик имате пристап во напредните Meta Trader опции од кој било уред на кој било оперативен систем (Windows, Mac, Linux).