ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Добре дојдовте на Fortrade поддршката

Добијте одговори на сите ваши прашања, дознајте детали за онлајн тргувањето и уште многу повеќе.

ЧПП и Теми за помош
Барате одговори во врска со тргувањето со валути и ЦФД? Погледнете ги нашите ЧПП за сѐ што ви треба и уште многу повеќе.
Видео упатства
Погледнете ги нашите кратки видео упатства. Тие ќе ви помогнат да започнете да ги користите платформите на Fortrade и, на крајот, ќе ве водат кон подобри резултати при тргувањето.
Fortrader
Академијата на Fortrade
Ако сметате дека Знаењето е моќ, ве покануваме на Академијата на Fortrade за тргување. Таа претставува сеопфатен ресурс од онлајн курсеви, е-книги, веб-страници и видеа кои ќе ви помогнат да ги надградите своите знаења во врска со тргувањето.
Контактирајте не
Испратете ни порака или разговарајте со нас во живо. Нашиот тим за грижа за корисници е подготвен да ви помогне во врска со секое прашање што го имате.
Услови за тргување
Краток преглед на нашите услови за тргување со девизни валути и ЦФД може да се најде тука. Сите инструменти се прикажани во PDF формат за полесно прегледување или печатење.
Речник за тргување
Не заборавајте да го разгледате нашиот поимник за тргување од А до Ш. Во него ќе најдете едноставни и точни дефиниции напишани на лесно разбирлив јазик.