ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Fortrader

Fortrader Web

Вашиот онлајн влез во поедноставно, попаметно и посигурно тргување.

Како продолжување на нашите иновативни деловни решенија, ние сме горди да ja понудиме Fortrader Web – онлајн платформатa за тргување нa која може да се пристапи од било кој компјутер, MАС или мобилен уред со интернет пребарувач и интернет конекција.

Fortrader Web ги искористува сите технолошки достигнувања и трговски привилегии на компанијата, истовремено зачувувајќи го оригиналниот изглед и способноста на нашиот водечки индустриски софтвер. Тоа значи дека можете да се пријавите на сметкатa, да управувате со отвореното тргување и да ја контролирате вашата изложеност на капиталот – сeто тоа со неколку допири на прстот.


Поддржани прелистувачи

На Fortrader Web можете да пристапите од Вашиот компјутер преку Chrome, Internet Explorer, Firefox, Operа и Safari. Кога користите мобилен телефон или таблет, проверете дали ја имате најновата верзија на мобилниот интернет прелистувач.


6 причини за користење на Fortrader Web

Единствено решение за сѐ

Fortrader Web ви нуди начини за следење, анализирање и тргување на различни сопственички инструменти со користење на единствена платформа за повеќе уреди, заштедувајќи драгоцено време, пари и проблеми.

Мал, но моќен

Со мала меморија и време на чекање, Fortrade Pro Trader нуди податоци во реално време, ги имплементира исправките и овозможува брзо поставување нови тргувања со многу голема брзина и прецизност.

100% вежбање без ризик

Апликацијата ви овозможува да ги усовршите вашите вештини за тргување со 100.000 € виртуелни пари. Дополнително, секогаш кога ќе се чувствувате подготвени, можете едноставно да преминете на вистински пари или да се вратите на вежбање - сето тоа со едноставен клик на глувчето.

SSL доверба и сигурност

Неговото иновативно деловно решение користи некои од најнапредните достапни технологии за шифрирање - со што се гарантира целосна доверливост, анонимност и безбедност на вашите средства.

Интуитивно, поедноставно и прилагодено на корисникот

Купувањето и продажбата на валути, акции, индекси и суровини станува уште поедноставно.

Видови напредни налози

"Заработка", "Стопирање на загуба" и налози на чекање се само некои од вклучените напредни можности.


Платформи
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.