ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Вашите сметки за тргување
Можете да ги видите сите ваши постоечки демо и вистински сметки регистрирани со вашата имејл адреса.
Исто така, можете да ги разгледате активните и пасивните информации во врска со вашите постоечки сметки.
Број на сметка Тип на сметка Валута Статус на сметка Брокер
ДемоРеална НеактивнаАктивна Fortrade Ltd. (FCA) Fort Securities LLC. (NBRB) Fort Securities Australia Pty Ltd. (ASIC) Fortrade Cyprus Ltd. (CySEC) Fortrade Canada Limited (IIROC) Fortrade Ltd. (FSC)