ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите. Прочитајте целосно Предупредување за ризик.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Fortrade Meta Trader 4

Вашиот онлајн влез во поедноставно, попаметно и посигурно тргување.

 

 

Fortrade Meta Trader 4 Ви нуди потполно стабилно решение за вашето Форекс тргување со примена на техничка анализа. Со Fortrade Meta Trader 4 имате сѐ што ви е потребно за зголемување на вашиот профит.

За да ги искористите сите можности што се појавуваат на денешниот брзорастечки пазар, треба да реагирате на вистински начин и оваа платформа ви го нуди токму тоа. Fortrade Meta Trader 4 ги задоволува сите ваши потреби на светскиот финансиски пазар, користејќи напредни системи за обработка на податоци.

 

 

Fortrade Meta Trader 4 предности:

За да им се помогне на индивидуалните корисници да ги развијат своите трговски стратегии, понудена е техничка анализа, употреба на графикон и Совет на експерти. Историјата се повторува. Минатите движења на цените, ќе следуваат. Fortrade Meta Trader 4 ќе им помогне на корисниците да предвидат понатамошни движења на цените во зависност од мобилноста на пазарот.

Платформата Fortrade Meta Trader 4 е поддржана на различни јазици. Оваа платформа може да се користи во секоја земја во светот благодарение на оваа можност.

Платформата има широк опсег на прилагодувачки функции. Секој корисник може да ги види деталните карактеристики на финансиските инструменти и сите групи според параметрите што самиот тој ги одбрал. Погледнете ги сите Ваши трансакции во секое време како и деталниот опис на опсегот на операцијата за да можете да ја одредите вашата стратегија.

Широки, разновидни, надградени и персонализирани индикатори и употреба на графикони со соодветна стратегија за вас. Брзо отварање, менување и затварање на трансакции и договори. Со други зборови, максимизирање на профитот, минимизирање на загубата и сите други опции кои ги нуди Fortrade Meta Trader 4.

По Ваша желба, можете да отворите и користите демо сметка и сами да ја менувате лозинката. Ќе ви биде полесно да најдете пократок пат, доколку ги користите иконите, менито на платформата и над платформата. Ние нудиме и Stop Loss (Стопирање на загуба) како најефтин начин да го максимизирате профитот. Меморирајте ги трансакциите, па така нема да морате да бидете покрај компјутерот и со тоа да ги запоставите Вашите дневни активности, како најефективен начин да ги видите резултатите.