ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Онлајн инвестициски свет,

Добре дојдовте во делот за Fortrade сметката

Вашата сметка на FCA ќе остане активна до 7 февруари, датум кога ќе ги пренесеме вашиот капитал и позиција на тековната сметка на CYSEC. Во случај да сакате да се најавите на вашата сметка на FCA, одјавете се и изберете сметка „FCA“.
Преостанато време за да започнете со тргување со Вашата вистинска сметка:Почнете го вашиот следен Трејдер квиз!
00
Денови
:
00
Часови
:
00
Минути
:
00
Секунди
Единствена можност да се запознаете со вашиот Сениор акаун менаџер во живо! За жал, ја пропуштивте шансата да се запознаете со Сениор акаунт менаџерот
Состанокот ќе почне за:
Придружете се на во состанок во живо
:
ЧАС МИНУТА СЕКУНДА
Состанокот во живо штотуку почна!
Доколку сакате да закажете состанок во живо со вашиот Сениор акаунт менаџер, ве молиме, контактирајте со нашата поддршка , за да ви се обезбеди линкот. Освен тоа, можете да дознаете повеќе за тргувањето преку посета на нашата Академија за тргување .
Платформи за тргување
Image Description
Онлајн платформа за тргување достапна од секој уред.
Image Description
Претворете го вашиот Android или iOS уред во виртуелно биро за тргување.
Image Description
Онлајн платформа за тргување достапна од секој уред.
Image Description
Претворете го вашиот Android или iOS уред во виртуелно биро за тргување.
Image Description
Тргувајте на глобалниот Форекс пазар на Вашиот компијутер.

Преглед на информации за клиенти

Почитуван ценет клиент, веќе помина една година откако ги ажуриравте вашите кориснички информации со Fortrade. Како регулиран брокер, треба да се осигураме дека нашите записи се ажурирани. Ве молиме, одвојте еден момент за да ги ажурирате вашите кориснички информации: