ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите. Прочитајте целосно Предупредување за ризик.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Please Notice
Based on your current location/IP address, you will be provided services by Fortrade Cyprus. 76% of retail CFD client accounts lose money

Fortrade MT4 Web

Вашиот онлајн влез во поедноставно, попаметно и посигурно тргување.

 

 

Од сега, клиентите на Fortrade имаат пристап во сите функции на MT4 платформата и тоа без потреба за инсталација на софтвер, туку директно преку пребарувачот.

Со само еден клик имате пристап во напредните опции на Meta Trader платформата од било кој уред без разлика на оперативниот систем (Windows, Mac, Linux).

 

 

Предности на MT4 веб платформата:

Целосна историја на тргувањето

Напредни алатки за анализа

Целокупен сет од налози за тргување

9 временски прикази