ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Алатка за претворање валути

Нашата алатка за конвертирање валути користи пазарни девизни курсеви во реално време, како што е прикажано на платформите и апликациите за тргување на Fortrader. Искористете ги предностите на водечкото и сигурно решение кое го користат илјадници клиенти, и правни и физички лица, од целиот свет.

Како се користи алатката за конвертирање валути

1. Внесете го износот кој сакате да го конвертирате, користејќи само броеви.

2. Изберете валутен симбол од паѓачкото мени, за полињата ОД и ВО.

3. Кликнете на копчето КОНВЕРТИРАЈ и долу ќе се појави резултатот.

Конвертор на валути
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.