ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

ECN услови за тргување

За повеќе податоци за ECN условите за тргување, како и за било какви други прашања, Ве молиме не се воздржувајте да ни се јавите.
Посветени сме на обезбедување сигурно и проверено трговинско опкружување кое помага во заштитата на вашите влогови и ја зголемува шансата за успех.

Нашата цел е да бидеме водечки снабдувач на производи, технологии и услуги во Форекс и CFD, задржувајќи ги конкурентските Spread (распон на цени) промени и врвната услуга. Кликнете на линкот подолу за да ги видите специфичните услови за тргување за секоја од нашите категории на производи.