ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Како да се пријавам

Повторен влез во Fortrade MetaTrader 4 како пријавен корисник

Кога ќе го преземете Fortrade MetaTrader 4 на Вашиот PC или Mac, оперативниот систем кој го користите ќе ви понуди отварање или подготовка на програма. Ако сте одбрале отварање на преземените датотеки или сте заборавиле каде сте ги сочувале, пробајте некоја од следните опции.

 

Опција 1: Проверете ја локацијата за преземање на вашиот интернет пребарувач

Проверете ја локацијата на пребарувачот што го користите за автоматско зачувување на преземените датотеки:

Internet Explorer (Windows): побарајте ја датотеката со наслов “fortrade4setup.exe” во рамките на следната папка: C:\…[корисничко име]\Мои документи\Преземања.

Сафари (Mac OS): кликнете на иконата Сафари во горниот лев агол на екранот и одберете Подесувања (НАРЕДБА). Прозорот со Сафари подесувањата ќе се појави и ќе ја прикаже вообичаената локација на преземањето. Пребарајте ја папката за датотеката со наслов “fortrade4setup.exe”.

Google Chrome: отворете Chrome и кликнете на иконата со клуч во горниот десен агол. Во менито кое ќе се појави, кликнете на опцијата “Преземања” и движете се надолу на екранот со преземања за да ја најдете датотеката со наслов “fortrade4setup.exe”.

Firefox: кликнете на копчето Firefox горе лево на Вашиот екран. Одете во табулаторот “Општо” во делот опции и потоа кликнете на “Покажи ги сите преземања” за да ја видите локацијата на Вашите неодамна преземени датотеки. Пребарајте ја папката за датотеката со наслов “fortrade4setup.exe”.

 

Опција2: Пребарајте го целиот hard disk

Друг начин да ја пронајдете програмата е да внесете текст за пребарување ‘fortrade4setup.exe’ на Вашиот hard disk.

 

Опција3: Повторно преземање на Fortrade MetaTrader 4

Доколку сѐ уште имате проблеми со наоѓање на преземената датотека, Ви препорачуваме повторно да ја преземете. Или, ако сакате, одете на нашата веб-базирана платформа за тргување, на која можете да пристапите онлајн од било кој интернет пребарувач, вклучувајќи ги и оние на мобилните уреди.

 

Сѐ уште Ви е потребна помош?

Посетете ја нашата страница со FAQ (Најчесто поставувани прашања) за повеќе информации или директно обратете ни се преку e-пошта на [email protected].