ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Зошто Fortrade?

Затоа што нудиме сигурни и проверени производи и затоа што сме посветени на Вас и на Вашиот успех

Clear and Simple Trading

Јасно и едноставно тргување

Преземањето добри деловни одлуки може да биде доста збунувачко и исклучително сложено. Имајќи ги предвид мноштвото избори, информации и достапни дигитални ресурси, не е ни чудно што толку многу луѓе имаат проблеми со навигацијата на Форекс. Ние развивме начин да ви помогнеме да дознаете повеќе за девизите и за тргувањето со CFD. Нашата корисничко-пријателска технологија е дизајнирана да обезбеди едноставно, но моќно деловно опкружување кое е идеално за искусни трговци, но и за почетници.
Secure, Trusted, Reliable

Безбедно, доверливо, сигурно

Кога станува збор за бирање брокер, никогаш не се задоволувајте со помалку од тоа што го заслужувате. Како брокерска фирма регулирана од FSC, ви даваме врвни услови за тргување со целосна доверба и спокојство. Приклучувајќи се на нашата онлајн заедница, можете да бидете сигурни дека вашите средства се целосно заштитени во согласност со најстрогите правила и прописи. Нашето мото отсекогаш било и ќе биде „доверба и транспарентност во сè што правиме“.
Кога станува збор за бирање брокер, никогаш не се задоволувајте со помалку од тоа што го заслужувате. Како брокерска фирма регулирана од FCA, ви даваме врвни услови за тргување со целосна доверба и спокојство. Приклучувајќи се на нашата онлајн заедница, можете да бидете сигурни дека вашите средства се целосно заштитени во согласност со најстрогите правила и прописи. Нашето мото отсекогаш било и ќе биде „доверба и транспарентност во сè што правиме“.

План за компензација на финансиските услуги: Во малку веројатниот случај Fortrade да отиде во стечај или да го запре тргувањето, може да Ви користи заштитата која ја нуди планот за компензација на финансиските услуги (FSCS). FSCS е во функција од декември 2001 година, кога на снага стапи Законот за финансиските услуги и пазари 2000 и делува како заштита на клиентите со компании овластени од FCA. Максималното ниво на компензација за инвестициони побарувања од објавените компании е обично 85.000 фунти по лице, односно компанија. FSCS е генерално достапен за приватни лица, како и за некои помали компании. Дополнителни информации за FSCS може да се пронајдат на интернет страницата на FSCS или на телефонскиот број на службата за помош +44 (0) 20 7741 4100 или 0800 678 1100.
Кога станува збор за бирање брокер, никогаш не се задоволувајте со помалку од тоа што го заслужувате. Како брокерска фирма регулирана од NBRB, ви даваме врвни услови за тргување со целосна доверба и спокојство. Приклучувајќи се на нашата онлајн заедница, можете да бидете сигурни дека вашите средства се целосно заштитени во согласност со најстрогите правила и прописи. Нашето мото отсекогаш било и ќе биде „доверба и транспарентност во сè што правиме“.
Кога станува збор за бирање брокер, никогаш не се задоволувајте со помалку од тоа што го заслужувате. Како брокерска фирма регулирана од ASIC, ви даваме врвни услови за тргување со целосна доверба и спокојство. Приклучувајќи се на нашата онлајн заедница, можете да бидете сигурни дека вашите средства се целосно заштитени во согласност со најстрогите правила и прописи. Нашето мото отсекогаш било и ќе биде „доверба и транспарентност во сè што правиме“.
Кога станува збор за бирање брокер, никогаш не се задоволувајте со помалку од тоа што го заслужувате. Како брокерска фирма регулирана од CySEC, ви даваме врвни услови за тргување со целосна доверба и спокојство. Приклучувајќи се на нашата онлајн заедница, можете да бидете сигурни дека вашите средства се целосно заштитени во согласност со најстрогите правила и прописи. Нашето мото отсекогаш било и ќе биде „доверба и транспарентност во сè што правиме“.
Bulls and Bears, Any Time, Any Where

"Bulls" и"Bears", било кога, било каде

Во светот на онлајн тргувањето, најважен е пристапот до пазарот. Можноста да се тргува 24 часа на ден - дома, на работа, во автобус, воз или на друго место повеќе не е луксуз туку неопходност. За да се овозможи оваа растечка потреба, нашиот тим на докажани експерти дизајнираше и разви линија на целосно приспособливи трговски платформи кои ви овозможуваат да ги следите глобалните финансиски пазари и деривати и да го искористите движењето на цените во одредено време и на место кое ви одговара најмногу.
Maximum Potential, Minimum Effort

Максимален потенцијал, минимален труд

Конкуренцијата е клучот за развој, одржување и охрабрување на клиентите да ги преземат вистинските чекори кон успехот. Ние го сфативме сеопфатно и резултатот што го постигнавме за да го достигнеме најдобриот играч на пазарот. Нашиот главен приоритет е да обезбедиме сигурен и економичен трговски амбиент кој нуди оптимални услови за зголемување на веројатноста за заработка. Почетни уплати од само 200 евра, ниски и конкурентни разлики во цените и левериџ односи до 1:30 се само дел од привилегиите за тргување што ги имаме подготвено за Вас.
Конкуренцијата е клучот за развој, одржување и охрабрување на клиентите да ги преземат вистинските чекори кон успехот. Ние го сфативме сеопфатно и резултатот што го постигнавме за да го достигнеме најдобриот играч на пазарот. Нашиот главен приоритет е да обезбедиме сигурен и економичен трговски амбиент кој нуди оптимални услови за зголемување на веројатноста за заработка. Почетни уплати од само 200 евра, ниски и конкурентни разлики во цените, левериџ односи до 1:200 и неверојатни бонуси и промоции се само дел од привилегиите за тргување што ги имаме подготвено за Вас.
Конкуренцијата е клучот за развој, одржување и охрабрување на клиентите да ги преземат вистинските чекори кон успехот. Ние го сфативме сеопфатно и резултатот што го постигнавме за да го достигнеме најдобриот играч на пазарот. Нашиот главен приоритет е да обезбедиме сигурен и економичен трговски амбиент кој нуди оптимални услови за зголемување на веројатноста за заработка. Почетни уплати од само 200 евра, ниски и конкурентни разлики во цените, левериџ односи до 1:300 и неверојатни бонуси и промоции се само дел од привилегиите за тргување што ги имаме подготвено за Вас.
Конкуренцијата е клучот за развој, одржување и охрабрување на клиентите да ги преземат вистинските чекори кон успехот. Ние го сфативме сеопфатно и резултатот што го постигнавме за да го достигнеме најдобриот играч на пазарот. Нашиот главен приоритет е да обезбедиме сигурен и економичен трговски амбиент кој нуди оптимални услови за зголемување на веројатноста за заработка. Отворање депозити до £/€/$200, тесни и конкурентни распони и стапки на потпора до 1:30 се само неколку од поволностите за тргување што ги подготвуваме за вас.
From Long to Short in the Blink of an Eye

Од долги до кратки за час

Еден од најважните елементи на онлајн трговината е брзината. Тоа ќе ви го потврди секој финансиски експерт. На местото, каде што е важна секоја секунда и стотинка, сакате да бидете сигурни дека Вашите налози ќе бидат веднаш извршени, без доцнење. Без разлика дали сакате да ја отворите или затворите позиција, нашиот стабилен, тестиран систем за управување со налози, Ви овозможува целосно да го контролирате вашето портфолио во реално време со едноставен клик на копче. О да, и патем, нема никаква провизија.
Еден од најважните елементи на онлајн трговината е брзината. Тоа ќе ви го потврди секој финансиски експерт. На местото, каде што е важна секоја секунда и стотинка, сакате да бидете сигурни дека Вашите налози ќе бидат веднаш извршени, без доцнење. Без разлика дали сакате да ја отворите или затворите позиција, нашиот стабилен, тестиран систем за управување со налози, Ви овозможува целосно да го контролирате вашето портфолио во реално време со едноставен клик на копче.
Pushing You Forward

Ве поттикнува да успеете

Како што вели поговорката, едукацијата е Вашата најдобра инвестиција. Затоа, ако сакате да бидете успешен девизен и CFD трговец, мора да размислувате долгорочно. Ова подразбира истражување на достапните ресурси и создавање на сопствени методи и стратегии за тргување кои на крајот може да донесат најдобар поврат на инвестицијата. На Ваша среќа, имаме богатство на комерцијални содржини кои ќе ви помогнат во теоријата и практиката. Запомнете, ние сме заедно во ова. Конечно, вашиот успех е и наш.