ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

MD порака

Ова е порака за Вас од нашиот директор.

Постои една стара изрека помеѓу трговците која вели: “мора да бидете внатре за да победите”. Тоа се однесува и за многу други аспекти на животот и често најмногу жалиме за работите кои не сме ги направиле. Да не бевме спремни да пробаме, Fortrade не би бил таму каде што е сега. Се стремевме кон најдобрата понуда кога станува збор за трговинска технологија и корисничка поддршка. Четири години подоцна, уживаме во големиот, постојан раст, благодарение на нашите верни и задоволни корисници.

Постои една стара изрека помеѓу трговците која вели: “мора да бидете внатре за да победите”. Тоа се однесува и за многу други аспекти на животот и често најмногу жалиме за работите кои не сме ги направиле. Да не бевме спремни да пробаме, Fortrade не би бил таму каде што е сега. Основана во 2013, Fortrade UK секогаш настојува да понуди најнапредни трговски технологии и да им служи на клиентите на најдобар можен начин. Четири години подоцна, уживаме во големиот, постојан раст, благодарение на нашите верни и задоволни корисници. LLC “Fort Securities BLR” е дел на Fortrade UK групцијата во Белорусија и е подготовен да ви понуди исто ниво услуги кои Fortrade UK ги нуди во целиот свет.

Постои една стара изрека помеѓу трговците која вели: “мора да бидете внатре за да победите”. Тоа се однесува и за многу други аспекти на животот и често најмногу жалиме за работите кои не сме ги направиле. Да не бевме спремни да пробаме, Fortrade не би бил таму каде што е сега. Се стремевме кон најдобрата понуда кога станува збор за трговинска технологија и корисничка поддршка. Четири години подоцна, уживаме во големиот, постојан раст, благодарение на нашите верни и задоволни корисници.

 

Fortrade сега им служи на повеќе од 10.000 физички и правни трговци ширум светот и продолжува да расте. Ние не се потпираме на трофеите, туку ќе продолжиме да се подобруваме, воведуваме иновации и развиваме производи, за да бидеме сигурни дека на нашите клиенти им го нудиме најдоброто. Веруваме дека довербата е основа за успех во нашата индустрија и горди сме на нашата чесност, сигурност и транспарентност. Како британски брокер, овластени сме и регулирани од страна на Агенцијата за надзор на финансиските услуги (FCA). Ова ја гарантира нашата посветеност да ги заштитиме интересите на корисникот како и посветеноста за чесен третман на корисникот од страна на FCA.

Fortrade сега им служи на повеќе од 10.000 приватни и институционални трговци ширум светот и продолжува да расте. Ние не се потпираме на трофеите, туку ќе продолжиме да се подобруваме, воведуваме иновации и развиваме производи, за да бидеме сигурни дека на нашите клиенти им го нудиме најдоброто. Веруваме дека довербата е основа за успех во нашата индустрија и горди сме на нашата чесност, сигурност и транспарентност.

Fortrade сега им служи на повеќе од 10.000 физички и правни трговци ширум светот и продолжува да расте. Ние не се потпираме на трофеите, туку ќе продолжиме да се подобруваме, воведуваме иновации и развиваме производи, за да бидеме сигурни дека на нашите клиенти им го нудиме најдоброто. Веруваме дека довербата е основа за успех во нашата индустрија и горди сме на нашата чесност, сигурност и транспарентност. Fortrade Cyprus Ltd е компанија регулирана и со супервизија од Кипарската комисија за хартии од вредност и берзи (CySEC) со број на CIF лиценца 385/20.

Fortrade сега им служи на повеќе од 10.000 физички и правни трговци ширум светот и продолжува да расте. Ние не се потпираме на трофеите, туку ќе продолжиме да се подобруваме, воведуваме иновации и развиваме производи, за да бидеме сигурни дека на нашите клиенти им го нудиме најдоброто. Веруваме дека довербата е основа за успех во нашата индустрија и горди сме на нашата чесност, сигурност и транспарентност. Fortrade Mauritius овластен и регулиран од Комисијата за финансиски услуги, Маурициус (FSC).

 

Кај современите, брзи и високо прометни пазари, времето е пари. Знаеме дека брзиот пристап до пазарот и извршувањето на налозите се основа за успешно тргување. Тоа Ви го обезбедуваат нашите интегрирани напредни технологии на сите платформи за тргување и решенија; давајќи им моментален пристап на снабдувачите на врвна ликвидност и места за тргување. Но, немојте само да нѐ држите за збор. Дојдете и погледнете сами. Ве повикуваме и ве охрабруваме да ја погледнете нашата интернет страница за да дознаете повеќе за асортиманот на нашите производи. Најдобар начин за разбирање на нашето единствено трговско опкружување е самите да го испробате и да се придружите на растечката листа на нашите задоволни клиенти.

 

Се радуваме што можеме да Ви бидеме на располагање.

Со почит,

Chris Warburton
Директор
Fortrade Ltd.

Serguei Kovalevitch
Директор
LLC “Fort Securities BLR”

Менаџмент Fortrade (Маурициус) Ltd.

Krassi Bozhilova
Директор
Fortrade Cyprus Ltd.