ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Air France-KLM

CFD на цената на акциите на Air France KLM SA (AF.PA).

Вид на производ: CFD на акцијаПазар: PAR-ENX
Сектор: Индустриски производиИндустрија: Воздушен простор и одбрана
Држава: ФранцијаВалута: EUR
Време на тргување: Во зависност од пазаротМерна единица: Уддели
Целосни услови за тргување >>

Опис:

Air France-KLM S.A. е резултат на спојувањето помеѓу францускиот Air France и холандскиот KLM во 2004 година. Таа е водечка авиокомпанија која работи во Франција и Холандија, со седиште во Париз. Во 2008 година, стана најголемата авиокомпанија врз основа на оперативните приходи и бројот на поминати километри на патниците. Со неа се тргува на Euronext како AF и на OTCQX како AFLYY.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
Тргувај со
#AIR.PA Пазарен сентимент
#AIR.PA Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #AIR.PA GMT No data for #AIR.PA GMT No data for #AIR.PA GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.