ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Dropbox

CFD на Dropbox берзански индекси

Назив на производ: CFD акцииПазар: NASDAQ
Сектор: ТехнологијаИндустрија: Software
Држава: САДВалута: USD
Трговски часови: според пазаритеМерна единица: акции
Целосни трговските услови >>

Опис на компанијата Dropbox:

Основана во 2007 година во Сан Франциско, Dropbox компанијата е водечки провајдер на (file hosting) услуги, како конкуренција на компаниите Google и Amazon на полето на „Cloud„ складирање на податоци. Dropbox е меѓу првите компании, кои започнаа да нудат услуги, кои се базираат на обработка во „Cloud„ , што им овозможи на корисниците преглед, ажурирање и размена на податоци преку уреди поврзани на интернет. Таа освои многу награди за леснотијата на користење и високото ниво на услуги.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
Тргувај со
#DROPBOX Пазарен сентимент
#DROPBOX Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #DROPBOX GMT No data for #DROPBOX GMT No data for #DROPBOX GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Интересни факти:
  • Во текот на 2012 година, Facebook интегрираше Dropbox услуги, со цел Facebook групите да можат да делат податоци.
  • Apple направи iCloud за да го „убие„ Dropbox според зборови на Стив Џобс.
  • Основачот на Dropbox, Дру Хустон, го измислил Dropbox, бидејќи никогаш со себе немаал USB уред кога му бил потребен.
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.