ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Glencore

CFD на цената на акциите на Glencore plc (GLEN).

Вид на производ: CFD на акцијаПазар: LSE, SEHK, JPS
Сектор: Основни материјали, енергијаИндустрија: Метали и рударство
Држава: Обединето Кралство (UK)Валута: GBP
Време на тргување: Во зависност од пазаротМерна единица: Уддели
Целосни услови за тргување >>

Опис:

Glencore е кратенка од Global Energy Commodity Resources, мултинационална корпорација активна во областа на трговијата со суровини и рударството. Компанијата, каква што е и денес, е формирана со спојување на Glencore и Xstrata 2013. Glencore се смета за еден од најголемите семејни бизниси во светот. Акциите се наведени како GLEN индекс на London Stock Exchange (LSE), како GLN на Johannesburg Stock Exchange и како 0805 на Hong Kong Stock Exchange.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
Тргувај со
#GLEN.L Пазарен сентимент
#GLEN.L Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #GLEN.L GMT No data for #GLEN.L GMT No data for #GLEN.L GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.