ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 73% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 74% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Google

CFD на цената на акциите на Google (GOOG).

Вид на производ: CFD на акцијаПазар: NASDAQ
Сектор: Информатичка технологијаИндустрија: Апликациски софтвер
Држава: Соединети Американски Држави (SAD)Валута: USD
Време на тргување: Во зависност од пазаротМерна единица: Уддели
Целосни услови за тргување >>

Опис:

Google Inc (NASDAQ: GOOG), основан на 22. Октомври 2002 година, е мултинационална корпорација со седиште во САД, специјализирана за пребарувачки услуги и услуги поврзани со интернет. Компанијата работи во повеќе од 50 земји, региони и територии, со производи и услуги на повеќе од 100 јазици. Нејзини главни бизнис области ги вклучуваат пребарувачите и технологијата базирана на рекламирање, оперативни системи, мобилни уреди, апликации и приватни и комерцијални бизнис софтвери. Со седиште во Маунтин Вју, Калифорнија, Google е една од десетте најдобри светски интернет компании според пазарната вредност на акциите, со што ги надминува соседните лидери во социјалните мрежи, со седиште во Сан Франциско, Facebook Inc (NASDAQ: FB) и кинескиот онлајн гигант на е-трговијата , Alibaba Group Holding Ltd (NYSE: BABA). Компанијата има вкупна пазарна граница од околу 400 милијарди долари. Меѓу многуте негови филијали спаѓаат и: Android Inc., YouTube, Blogger Waze, Zinc, Nest Labs, DoubleClick и Boston Dynamics. Со CFD на акциите на Google може да се тргува кратко или долго, од понеделник до петок од 9:30 до 16:00 ЕТ.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
Тргувај со
#GOOGLE Пазарен сентимент
#GOOGLE Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #GOOGLE GMT No data for #GOOGLE GMT No data for #GOOGLE GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.