ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Hong Kong 50

CFD на индексот Hong Kong 50.

Врста na производ: Индекс CFDПазарот: Hong Kong Futures Exchange
Држава: Хонг КонгВалута: HKD
Време на тргување: Според пазаротМерна единица: Договори
Целосните услови на тргување >>

Опис:

Индекс Hong Kong 50 е берзанскиот индекс пондериран на пазарната капитализација, кој бележи и следи дневните промени на најголемите компании со чии акции се тргува на берза во Хонг Конг и е индикатор на индексот Hang Seng. Индескот Hang Seng смета за најзначаен показател на општата пазарна ситуација во Hong Kongu.

Индексот Hong Kong 50 опфаќа 50 компании кои представуват околу 58% вкупната пазарна капитализација на берза во Хонг Конг.

На листа на берзата во Хонг Конг (Hong Kong Stock Exchange-HKG) се наоѓа околу 1200 компании.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
HK50 Market Sentiment
HK50 Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for HK50 GMT No data for HK50 GMT No data for HK50 GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.