ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Las Vegas Sands Corporation

CFD на цената на акциите на Las Vegas Sands Corp. (LVS).

Врста на производ: CFD акции
Сектор: Циклични акцииИндустрија: Одморалишта и казина
Земја: USAВалута: USD
Часови на тргување: Според пазаротМерна единица: Акции
Целосни трговски услови >>

Опис:

Корпорацијата Лас Вегас Сендс (Las Vegas Sands) е најголемата казино-компанија во светот. Поседува и управува со казина и одморалишта во САД (Невада), Макао и Сингапур. The Venetian и The Palazzo, двата на Лас Вегас Стрип, се нејзини најпознати недвижнини.Во 2014 година, вкупниот приход на корпорацијата Лас Вегас Сендс изнесуваше 14,5 милијарди американски долари, а има повеќе од 50.000 вработени ширум светот.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
#LASVEGAS Market Sentiment
#LASVEGAS Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #LASVEGAS GMT No data for #LASVEGAS GMT No data for #LASVEGAS GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Интересни факти:

  • Sands Expo and Convention Center е најголемиот светски конвенциски објект во приватна сопственост.
  • Корпорацијата Лас Вегас Сендс поседува и управува со музеј за уметност и наука во Сингапур.
  • Кога цената на акциите падна за 97% за време на финансиската криза во 2008 година, главниот извршен директор Шелдон Аделсон позајми една милијарда американски долари свои пари.
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.