ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

P&G

CFD на цената на акциите на Procter & Gamble (PG).

Вид на производ: CFD на акцијаПазар: NYSE
Сектор: Потрошувачка стокаИндустрија: Производи за лична употреба
Држава: Соединети Американски Држави (SAD)Валута: USD
Време на тргување: Во зависност од пазаротМерна единица: Уддели
Целосни услови за тргување >>

Опис:

Procter & Gamble е американска корпорација на потрошувачки производи. Мултинационалната корпорација е специјализирана за средства за чистење, лична нега, производи за хигиена, кои вклучуваат многу познати брендови. Компанијата продава производи во преку 180 земји, а вработени се 95,000 работници од светот.Компанијата се котира на њујоршката берза и е дел од DJIA и S&P100.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
#PG Market Sentiment
#PG Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #PG GMT No data for #PG GMT No data for #PG GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Интересни факти:

  • Од 2014 компанијата рационализирала и продала многу брендови, со цел да се фокусира на 65 брендови кои носат 95% профит на компанијата.
  • Приходите во 2016 биле 65.29 милијарди долари.
  • Брендови на P&G вклучуваат Ariel, Head and Shoulders, Oral-B, Olay, Pantene, Pampers и Always.
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.