ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Royal Caribbean Cruises Ltd.

CFD на the Royal Caribbean Cruises (RCL) цената на акциите.

Тип на производ: Акции CFDПазарот: NYSE
Сектор: Неесенцијална потрошувачкаИндустрија: Игри на среќа, сместување, ресторани
Земја: САД (US)Валута: USD
Време на тргување: Според пазаротМерна единица: Акција
Целосните трговски услови >>

Опис:

Royal Caribbean Cruises поседува околу 22% на светскиот пазар за линиите на крстарење со повеќе од 25 бродови. Основана е во Норвешка во 1968, седиштето на компанијата е сега во Мајами, Флорида. Во прилог на широката линија на бродови за крстарење, каде што може да се сместат околу седум илјади патници на некои поголеми кораби, Royal Caribbean Cruises има две одморалишти на копно, исклучиво за своите патници. Тие планираат да го прошират својот имот на одморалишта во наредните години.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
#ROYAL_CARB Market Sentiment
#ROYAL_CARB Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #ROYAL_CARB GMT No data for #ROYAL_CARB GMT No data for #ROYAL_CARB GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Интересни факти:

  • Harmony of the Seas е 362.12 метра, од клунот до крмата и може да смести до 6.780 патници
  • Royal Caribbean е сопственик на марката „of the Seas"
  • 85% од нивните патници се од Северна Америка
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.