ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Sogou, Inc.

ЦФД на акциите на Sogou, Inc. (SOGO).

Вид на производ: AкцииПазар: NYSE
Сектор: Информатичка ТехнологијаИндустрија: Апликативен Софтвер
Држава: КинаВалута: USD
Време на тргување: Во зависност од пазаротМерна единица: Договори
Целосни услови за тргување >>

Опис:

Sogou Inc. развива и поседува популарен онлајн пребарувач кој му служи на кинескиот пазар. Компанијата го одржува и еден од водечките веб и мобилни прелистувачи во Кина со широк спектар на апликации: мапа, гласовно пребарување, асистент за смарт-телефон, итн. Sogou Inc. е основана во 2005 година од Sohu.com Inc. и е во конкуренција со Baidu Inc и UCWeb на Alibaba. Приходите главно ги генерира од рекламни услуги поврзани со пребарување.

Акциите на Sogou Inc. котираат на њујоршката берза.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
#SOGO Market Sentiment
#SOGO Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #SOGO GMT No data for #SOGO GMT No data for #SOGO GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Интересни факти:

  • „Sogou“ значи “Куче-трагач“ на кинески.
  • Развој на вештачката интелигенција е една од главните цели на компанијата.
  • Повеќе од 400 милиони луѓе секојдневно ги користат Sogou апликациите.
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.