ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Spotify

CFD на Spotify берзански индекси

Назив на производ: CFD акцииПазар: NASDAQ
Сектор: КомуникацииИндустрија: Медиуми
Држава: САДВалута: USD
Трговски часови: според пазаритеМерна единица: акции
Целосни трговските услови >>

Опис на компанијата Spotify:

Започна со обезбедување на (streaming) услуги во 2008 година. Основан е во Стокхолм, Шведска, Spotify има повеќе од 70 милиони претплатници заклучно со(01.2018) и е достапен во Европа, двете Америки, Австралија на Нов Зеланд и во некои делови на Азија.Приходот на компанијата Spotify во 2017 изнесуваше 4.99 милијарди долари.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
#SPOTIFY Market Sentiment
#SPOTIFY Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #SPOTIFY GMT No data for #SPOTIFY GMT No data for #SPOTIFY GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Интересни факти:
  • Spotify планира да произведе свој гласовен (assistant) уред
  • Бројки: повеќе од 30 милијони песни- 20.000 нови песни дневно- преку 2 милијарди (playlists)
  • Од 3 април 2018 година, Spotify е на листата на Њујоршката берза (NYSE)
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.