ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

TQQQ

ProSharesUltraPro QQQ долг ETF CFD.

Вид на производ: Инвестициски фонд со чии акции се тргува на берза (ETF)Пазар: NASDAQ
Држава: Соединети Американски Држави (САД)Валута: USD
Време на тргување: Зависно од пазаротМерна единица: Договори
Целосни услови за тргување >>

Опис:

ProSharesUltraPro долг QQQ (Ознака: TQQQ) е насочен ETF( Инвестициски фонд со чии акции се тргува на берза) кој го следи NASDAQ-100 индексот со цел остварување на 3 пати поголем дневен учинок. Овој инструмент може да биде соодветен за трговците кои очекуваат пораст на NASDAQ-100 Technology Sector индексот. NASDAQ-100 индексот вклучува 100 најголеми американски и интернационални нефинансиски компании наведени во NASDAQ врз основа на пазарната капитализација. Вклучени се многу познати имиња, како што се: Apple Inc, (AAPL), Microsoft Corporation (MSFT), Alphabet Inc, (GOOG) и Amazon.com Inc. (AMZN).
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
#TQQQ Market Sentiment
#TQQQ Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #TQQQ GMT No data for #TQQQ GMT No data for #TQQQ GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.