ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Twitter

CFD на цената на акциите на Twitter Inc (TWTR).

Вид на производ: CFD на акцијаПазар: NYSE
Сектор: КомуникацииИндустрија: Медиуми
Држава: Соединети Американски Држави (SAD)Валута: USD
Време на тргување: Во зависност од пазаротМерна единица: Уддели
Целосни услови за тргување >>

  Опис:

Twitter Inc со седиште во Сан Франциско, нуди производи и услуги за корисниците, огласувачите, партнерите кои работат со податоци и програмерите. Главен производ на компанијата е Twitter, услуга за друштвени мрежи и онлајн платформа, која служи како средство за масовна комуникација и овозможува да се разменуваат пораки и твитови во реално време.Компанијата го поседува и „periscope„, направен во 2015 година, мобилна апликација која овозможува емитување на видео во живо, што подоцна може да се користи на Твитер платформата.Со акциите на Twitter се тргува на њјујоршката берза.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
#TWITTER Market Sentiment
#TWITTER Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #TWITTER GMT No data for #TWITTER GMT No data for #TWITTER GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Интересни факти:

  • Twitter пријави приходи од 2.25 милијарди долари во 2016 година.
  • Во 2017 Alexa, анализа на веб сообраќај, го рангирал Твитер како дванаесетти најпосетуван веб-сајт на интернет.
  • На денот на претседателските избори во САД (2016), Твитер беше најголемиот извор на ударни вести, со повеќе од 40 милиони твитови испратени тој ден.
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.