ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 73% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 74% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

UK 100

CFD на индекс UK 100.

Врста na производ: Индекс CFDПазарот: Euronext.LIFFE
Држава: Велика БританијаВалута: GBP
Време на тргување: Според пазаротМерна единица: Договори
Целосните услови на тргување >>

Опис:

Индексот UK 100 е референтната кошница и ги следи перформансите на 100 најголеми компании со кои се тргува на берзата во Лондон (LSE). Е индикатор на FTSE 100 индексот. Индексот UK 100 опфаќа околу 81% вкупна пазарната капитализација на LSE берзата, додека повеќето од тие компании се големи меѓународни корпорации. Компаниите кои ќе бидат опфатени со индексот се обработуваат на три месеци, во среда пред март, јуни, септември и декември.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
Тргувај со
UK100 Пазарен сентимент
UK100 Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for UK100 GMT No data for UK100 GMT No data for UK100 GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.