ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

USA 30

CFD на индекс USA 30.

Врста na производ: Индекс CFDПазарот: CBOT
Држава: Соединети Американски ДржавиВалута: USD
Време на тргување: Според пазаротМерна единица: Договори
Целосните услови на тргување >>

Опис:

USА 30 просекот опфаќа кошница на 30 компании со седиште во САД, со кои јавно се тргува и имаат најголема пазарната вредност. Индикаторот на Dow Jones Industrial Averageе индекс. Просекот на USA 30 е пондериран на цената врз основа на обемот на тргување, додека цените на акциите се прилагодени за сплитови, со употреба на скалираниот просек. Со CFD на овие акции се тргува од понеделник до петок, од 8:30 до 15:15 UTC.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
USA30 Market Sentiment
USA30 Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for USA30 GMT No data for USA30 GMT No data for USA30 GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...

Компаниите на редовна листа на индексот:

КомпанијатаСекторотИндустријата
3M CoПотрошувачките производиОпштата малопродажба
AT&T IncТелекомуникациските услугиФиксна телекомуникација
Chevron CorpЕнергентиПроизводителите на нафта и гас
Exxon Mobile CorpЕнергентиПроизводителите на нафта и гас
Home Depot IncПотрошувачките производиПроизводи за домаќинство и изградба куќи
JPMorgan Chase & CoФинансиитеГлавните банки
Merck & CoФармацијатаФармација и биотехнологија
Microsoft CorpИнформациската технологијаСофтвер и компјутерски услуги
United Technologies CorpИндустриските производиАвиони и заштита
Verizon CommunicationsТелекомуникациските услугиМобилна телекомуникација
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.