ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Xiaomi

CFD на Xiaomi акциските квоти.

Тип на производ: Акција CFD
Сектор: ПроизводствоИндустрија: Потрошувачка електроника
Земја: КинаВалута: HKD
Трговските часови: 01:31-03:59, 05:01-07:59Мерна единица: Акции
Целосните трговски услови >>

Опис:

Xiaomi Corporation е кинеска компанија, која произведува потрошувачка електроника, и има седиште во Пекинг. Основана во 2010, Xiaomi е сега најголем кинески произведувач на паметни телефони со повеќе од 15,000 вработени и оценета вредност повеќе од 46 милијарди американски долари.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
#XIAOMI Market Sentiment
#XIAOMI Chart
Support & Resistance
Jan 25, 14:48 GMT
SymbolEURUSDPivot1.1916
R31.2549S11.2456
R21.2458S21.2421
R11.2323S31.2345
Daily
Weekly
Monthly
Trading Central
Uvjeti trgovanja
Време на тргување: No data for #XIAOMI GMT No data for #XIAOMI GMT No data for #XIAOMI GMT
Симбол: Дневна стапка на долга позиција:
Financijska poluga: Дневна стапка на кратка позиција:
Спред: Износ за своп:
Пазар:Глобален:Почетна маргина
Целосни услови за тргување
EURUSD Market Analyzes
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Micro Analysis, Jan 25, 14:48 GMT
US Nonfarm Payroll is a report that shows the total number of newly employed workers on a monthly level. This report does not include people employed in government service, non-government organizations or in farming sector...
Интересни факти:
  • Основач и извршен директор Леи Јун, је 24. најбогата личност во светот (2017)
  • Xiaomi го држи светскиот рекорд за најголем број на продадени телефони преку интернет во период од 24 часа
  • Бренд на компанијата Xiaomi „mi„ претставува мобилниот интернет и невозномжна мисија, според господин Јун
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.