ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

За нас

Ние сме главен снабдувач на производи, услуги и платформи за онлајн тргување со девизи и CFD-ја.

Fortrade
Fortrade Ltd. е основан во 2013 година и брзо прерасна во водечки снабдувач со решенија за онлајн тргување за индивидуални и институционални клиенти. Со седиште во Велика Британија, ние сме иноватори специјализирани за развој на платформи за тргување кои се технолошки напредни и лесни за користење.

Fort Securities BLR LLC е компанија регистрирана од страна на Градскиот извршен комитет на Минск на 08 мај 2018 година под број 193075810 и е вклучена од страна на Националната банка на Република Белорусија во Регистарот на форекс компании на 19 јуни 2018 година. Како иноватори специјализирани за развој на платформи за тргување кои се и технолошки напредни и лесни за користење, со задоволство нудиме широк спектар инструменти за тргување кои опфаќаат повеќе од 50 валути и речиси 250 акциски CFD-ја, како и десетици индекси и стоки.

Fort Securities Australia Pty Ltd е компанија лиценцирана и регулирана од Австралиската комисија за хартии од вредност и инвестиции (ASIC) ABN: 33 614 683 831 | AFSL број: 493520. Како иноватори специјализирани за развој на платформи за тргување кои се и технолошки напредни и лесни за користење, со задоволство нудиме широк спектар инструменти за тргување кои опфаќаат повеќе од 50 валути и речиси 250 акциски CFD-ја, како и десетици индекси и стоки.

Нашата цел отсекогаш била да се направи онлајн тргувањето подостапно, пријатно и, на крај, профитабилно! Нашата страст кон иновации и услуги ни овозможи да растеме и да се прошириме на нови пазари за да понудиме производи кои ќе им служат на растечкиот број почетници и искусни тргувачи низ целиот свет.

Ревизија и водење книговодство
Финансиските извештаи на Fortrade се ревидираат од страна на Фишер Сасоун и Маркс (Fisher Sassoon and Marks) – една од специјализираните сметководствени фирми за финансиски услуги во Велика Британија.