CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
PARTNERI ZYRTAR PËR TREGTIM I
RANGERS F.C.
I lehtë për t'u përdorur
Qindra instrumete tregtare
Qasje në treg 24 orë në ditë nëpërmjet browserit, aplikacionit celulari të Fortrade apo aplikacionit desktop.
Fortrade është
I sigurt dhe i besueshëm
Duke u bashkuar me komunitet tregtar të Frotrade-it, mund të jeni i sigurt, që fondet tuaja janë të mbrojtura plotësisht në përputhje me rregulla të rrepta. Motoja jonë është dhe do të jetë gjithmonë "besim dhe transparencë në gjithçka që bëjmë".
LLOGARI FALAS DEMO Ushtroni pa rrezik me paratë virtuale.
Pozicionet e Hapura
Pozicione për shitje
Pozicione për blerje

Bleni dhe shisni CFD-të në qindra produkte

Më aktive
Monedhat
Aksione
Indekse
Mallra
Ndjenja për tregun
SHITJE
BLEJ
DITORE E LARTË
DITORE E ULËT

Platformat për tregtim

Fortrader Web
Platforma tuaj e sigurt, e arritshme nga çdo browser në botë.
Fortrader Mobile
E shndërroni pajisjen Android dhe iOS tuaj në një tavolinë virtuale tregtare.
Fortrader Web
Platforma tuaj e sigurt, e arritshme nga çdo browser në botë.
Metatrader 4
Tregtoni me çmimet drejtpërdrejt, me grafikët e çmimeve dhe treguesit e integruarë në PC tuaj.
MT4 Mobile App
E shndërroni pajisjen Android apo iOS tuaj në një tavolinë virtuale tregtare.
MT4 WebTrader
Platforma juaj e sigurt, e arritshme nga çdo browser në botë.

Filloni të tregtoni me Forex në 3 hapa të lehtë

E vizitoni faqen e llogarisë dhe krijoni një llogari të re falas demo.
Mund të lidheni me Fortrade WebTrader në çdo browser, apo të shkarkoni aplikacion tonë falas për celular.
Zgjidhni produkte dhe filloni të tregtoni me paratë virtuale pa rrezik!
Depozitoni fonde nëpërmjet shumëllojshmërie të opsioneve të pagesës.
Letërnjoftimi dhe kërkesat e tjera të verifikimit.
Zgjidhni produktet dhe filloni të tregtoni.

CFD's – Lajmet më të reja & Analiza e tregut

Analiza ditore

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 22/10/2021
Euro u ngjit më lart të premten. Aktualisht është 1.16390. PMI Prodhuese Gjermane për Tetor...
Euro u ngjit më lart të premten. Aktualisht është 1.16390. PMI Prodhuese Gjermane për Tetor...
Çifti USD/JPY tregtohej më i ulët të premten. Është 113.832 në mesditë...
Dollari Aussie u rrit të premten. Aktualisht është 0.75003. PMI-ja e prodhimit dhe shërbimeve...
Ari fitoi për të katërtin sesion radhazi të premten, i mbështetur nga një dollar i ulur,...
Çmimet e naftës qëndruan pranë niveleve të larta shumëvjeçare të premten,...
Ofertat e së ardhmes së aksioneve në SHBA u ulën, duke e vendosur S&P 500 në rrugën e...
Çifti i monedhës u tregtua ndjeshëm më i lartë në drekën e së premtes në...
Çifti USD/CAD ra të Premten. Është 1,23280 në kohën e drekës në Evropë....
USD/JPY
USD/JPY mundësi javore e tregut në rritje të kursit të...
Mundësitë e tregut, 2021-10-11
USD/JPY
USD/JPY mundësi javore e tregut në rritje të kursit të...
Mundësitë e tregut, 2021-10-01
General Motors
GENERAL MOTORS mundësi javore e tregut në rritje të kursit...
Mundësitë e tregut, 2021-09-30
GAZI NATYROR
GAZI NATYROR mundësi javore e tregut në rritje të kursit të...
Mundësitë e tregut, 2021-09-30
Nafta e papërpunuar
Nafta e papërpunuar mundësia javore e tregut në rritje të...
Mundësitë e tregut, 2021-09-28
Analiza javore për ndryshimet e CFD's
Analiza javore për ndryshimet e CFD's - 2021-10-20
2021-10-20
Euroja u rrit në krahasim me dollarin. Sidoqoftë, zyrtari i BQE-së, Francois Villeroy de Galhau, vuri në dukje të martën se nuk ka asnjë arsye që BQE-ja të merr në konsideratë...