CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Mirësevini në Mbështetje rreth Fortrade

Gjeni përgjigjet për të gjitha pyetjet tuaja, mësoni mjetet e jashtme të tregtisë në internet dhe më tepër.

PPSH dhe temat për ndihmë
Po kërkoni përgjigje në lidhje me tregtimin e monedhës dhe CFD? Shikoni pyetjet tona më të shpeshta për gjithçka që ju nevojitet dhe më tepër.
Video mësimore
Shikoni tutorialet tona të shkurtra me video. Ata do t'ju ndihmojnë të filloni të përdorni platformat e Fortrade dhe në fund të fundit do t'ju drejtojnë drejt rezultateve më të mira të tregtimit.
Fortrader
Akademia Fortrade për tregtim
Nëse besoni se Dituria është Fuqi, ne ju ftojmë në Akademinë e Tregtimit Fortrade. Është një burim i gjerë i kurseve në internet, eLibrave, webinar-eve dhe videove për t'ju ndihmuar të ndërtoni njohuritë tuaja për tregti.
Kushtet e tregtimit
Një përmbledhje e kushteve tona të tregtimit Forex dhe CFD mund të gjenden këtu. Të gjitha instrumentet shfaqen në format PDF për shikim ose shtypje.
Fjalori i tregtimit
Sigurohuni që të kontrolloni fjalorin tonë të tregtimit nga A deri në Z. Brenda do të gjeni përkufizime të thjeshta dhe të sakta të shkruara në një gjuhë e kuptuar lehtë.