CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Krijoni llogarinë tuaj Fortrade

Ejani në botën e privilegjuar të forex duke plotësuar formularin.

Keni llogari paraprakisht?
Mund të klikoni këtu për t'u identifikuar.
Cila është rregullimi më i mirë për ju?
Fortrade Cyprus
Fortrade BLR
Fortrade Mauritius
Rregullator(ë) CySEC NBRB FSC
Kapital i huazuar deri në1 1:30 1:100 1:200
Bonuse
x
Llogari shitjeje me pakicë
Llogari profesionale2
Navigo mbrojtjen e parave në gjendje
Navigo mbrojtjen e parave në gjendje
1Për llogaritë e shitjeve me pakicë
2Kapitali i huazuar për llogari profesionale varion 1:5 deri në 1:300. Mund të aplikojnë vetëm përdoruesit që përmbushin kushtet.
Signup to Fortrade
Përdorim i lehtë.

Platformat tona intuitive të tregtimit janë dizajnuar për ta bërë tregtimin në internet sa më të thjeshtë, të shpejtë dhe miqësor. Nëse ju jeni një fillestar ose një profesionist i kalitur, ne jemi të sigurt që ju do të gjeni përshtatjen e duhur.

Tregtoni në çdo kohë, gjithandej.

Kënaquni me një eksperiencë tregtare të vërtetë të personalizuar, të aksesueshme në të gjitha pajisjet, 24 orë në ditë, 5 ditë në javë. Filloni të tregtoni të gjitha monedhat, rezervat dhe mallrat tuaja të preferuara nga kompjuteri, telefoni ose tableta juaj.

Siguria, Besueshmëria, Paqe në Mendje.

Kur vjen puna te tregtia në internet, siguria është e vendin e parë. Ne e kuptojmë këtë dhe e kemi bërë qëllimin tonë që t'ju ofrojmë një ambient tregtar 100% të sigurt, të siguruar, të licencuar dhe të rregulluar me mjedis tregtar.
Kur bëhet fjalë për tregtimin në internet, siguria është parësore. Ne e kuptojmë këtë dhe e kemi bërë qëllimin tonë t'ju ofrojmë një mjedis tregtimi të sigurt, të licencuar dhe të rregulluar.