CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Partneriteti Fortrade

Sepse suksesi juaj është puna jonë.

Si ofrues kryesor i zgjidhjeve tregtare inovative online, Fortrade është fokusuar në arritjen e një shtrirje të plotë globale dhe krijimin e një baze të fortë për përdoruesit. Një nga arsyet kryesore të suksesit tonë të deritanishëm është lidhja proaktive dhe reciproke që kemi zhvilluar me partnerët tanë. Partnerët tanë gëzojnë shpërblime kompetitive për përpjekjet e tyre dhe marrin të gjitha hapësirat që ju nevojiten për reklamim për të krijuar dhe mbajtur kënaqësinë e klientit. Përveç kompletit tonë gjithëpërfshirës të teknologjive të avancuara për tregtimin në internet, ne ofrojmë një përzierje unike produktesh që u mundëson partnerëve tanë të ofrojnë shërbime shtesë.

Paraqituni sot për t’u bërë partner dhe shikoni se si puna juaj rritet.

 

Partnerët

Si partner ynë, ju do të merrni pagesa të mëdha për tregtarët që do të na sillni. Përveç kësaj, ju do të fitoni shumë materiale promovuese falas dhe mjete analitike për të zhvilluar shkathtësitë tuaja.

Vizitoni faqën tonë të internetit për partnerë për të mësuar më shumë mbi programin tonë të partneritetit.

 

Prezantimi i brokerëve

Po kërkoni një mënyrë të shkëlqyer për të rritur biznesin tuaj? Rekomandoni klientët tuaj në Fortrade dhe ne me kënaqësi do t’ju shpërblejmë për përpjekjet tuaja. Ju dhe klientët tuaj do të fitoni mbështetje aktive.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë mbi programin e Fortrade-it për prezantimin e brokerëve.

 

Institucionet financiare

Ne ju ofrojmë ekspertizën tonë në sistemet për harmonizim në kohën reale dhe eksperiencën gjatë kryerjes së tregtisë algoritmike – duke ju mundësuar shfrytëzimin e infrastrukturës suaj aktuale investive dhe duke ju ndihmuar që të maksimalizoni kthimin e investimit.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë mbi programin e Fortrade-it mbi institucionet financiare.

 

Menaxherët e fondeve

Lidhuni me programin tonë për menaxhimin e fondeve dhe përjetoni fleksibilitetin në qetësi totale, duke përdorur sistemin e sigurtë dhe shumë fitimprurës të menaxhimit të parave që është i përshtatur për përdoruesit dhe është i thjeshtë për përdorim.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë mbi programin e Fortrade-it për menaxhimin e fondeve..

 

Etiketat e bardha

Nëse bëheni partner me etiketë të bardhë në Fortrade, juve ju ofrohet një mundësi unike që të fitoni eksperiencë nga dora e parë në fushën e shërbimeve profesionale investive, duke ju kursyer kohën e çmuar, paratë dhe mundimin.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë mbi programin e etiketave të bardha të Fortrade-it.