CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Produktet e tregtimit

Ne ofrojmë më shumë se 300 asete financiare, përfshirë: forex, bursën, indekset, metalet dhe energjitë.

Forex çifte
 • Mbi 50 kurse të valutave të këmbimit: EUR/USD, GBP/USD dhe më shumë
 • Zero komisione
 • Raportet e pëfitimeve deri në 1:301:1001:300
Indeksi CFD
 • 20+ indekse nga tregjet amerikane, evropiane dhe aziatike
 • Zero komisione
 • Raportet e pëfitimeve deri në 1:201:501:150
Aksionet CFD
 • 100+ aksione të bazuara në SHBA (NYSE, NASDAQ) dhe aksione evropiane
 • Zero komisione
 • Raportet e pëfitimeve deri në 1:51:101:10
Ar dhe metale
 • Tregtia me ar, argjend dhe metale tjera të çmuara
 • Ekzekutimi i saktë pa kërkuar një
 • Përfitime të mëdha në të gjitha vëllimet e tregtimit
Nafta dhe energjitë
 • Përhapje fikse në naftë, gaz natyror dhe CFD të tjera të energjive
 • Ekzekutim i shkëlqyeshëm dhe zero komisione
 • Përfitime të mëdha në të gjitha vëllimet e tregtimit
CFD bujqësore
 • Ekspozim i drejtpërdrejtë ndaj produkteve ushqimore kryesore dhe të korrave
 • Zero komisione
 • Raportet e pëfitimeve deri në 1:101:501:100