CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

BATS, Google, Shell dhe aksione të tjera

Merrni pjesën e luanit nga kompanitë me emër të madh që i njihni dhe i pëlqeni më shumë.

Me Fortrade, ju mund të blini dhe shisni CFD të aksioneve të disa prej kompanive më të mëdha dhe më me ndikim të listuara në NYSE, NASDAQ dhe bursat tjera evropiane. Pavarësisht a mendoni se çmimet shkojnë lartë ose poshtë, CFD-të e aksioneve ju lejojnë të kapitalizoni ndryshimet në një çmim individual të aksionit - shpejtë dhe lehtë.

Shkarkoni platformën tonë tregrare falas dhe përfitoni një eksperiencë me të vërtetë intuitive tregtimi online, së bashku me ekzekutimin e shpejtë dhe levave të shkëlqyera në çdo tregti – pa marrë parasysh se sa shumë apo sa pak të holla ju keni investuar. Megjithatë, sapo të keni hapur një llogari, ju do të merrni çasje të menjëhershme për informacionet e tregut në një kohë reale, duke përfshirë të dhënat financiare, kuotat, grafikët, sinjalet tregtare, dhe shumë e shumë më tepër. Pse të tretoj me Aksione me Fortrade? Thjeshtë, këtu është një listë e shkurtër e përfitimeve që do t'i keni kur të do të hyni në komunitetin tonë tregtar:
  • Thjeshtësi e vërtetë: ne ofrojmë një platformë që është super e thjeshtë, intuitive dhe e lehtë për t’u përdorur.
  • Tregtim prirës: merrni një ekspozim të madh në tregjet të ndryshme me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparencë në dallime: ne ofrojmë informacione të sakta kohore dhe transparente të të gjitha dallimeve për shit-blerje.
  • Siguri: ne garantojmë sigurinë e plotë dhe anonimitetin e informacionit tuaj personal dhe të dhënave të transaksioneve.
  • 3 Jo-të nuk ka komisione, asnjë tarifë të fshehur dhe asnjë konflikt interesi.
  • Shumë gjëra falas: një llogari praktike prej 10,000€, tregues tregtie, sinjale, modele grafiku dhe më shumë.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm i porosisë: te ne nuk ekzistojnë ndërmjetësues, ne përdorim teknologjtë më të reja të industrisë për të ekzekutuar tregtitë tuaja në kohë reale.
Për ta parë listën e plotë të ofertës sonë së CFD aksioneve, klikoni këtu.

Mbretëria e Bashkuar

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI

Gjermania

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI

Franca

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI

Spanja

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI

Italia

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI

Hong Kong

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI

Australi

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI

Shtetet e Bashkuara

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI

Vende të tjera Evropiane

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI

Feeads list

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.