CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja. Lexoni Paralajmërimin e plotë të rrezikut.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Fortrade MetaTrader 4

Hyrja juaj në tregtinë online është më e thjeshtë, më e mençur dhe më e sigurtë.

 

 

Fortrade MetaTrader 4 ju ofron një zgjidhje krejtësisht të qëndrueshme për tregtinë tuaj në Forex duke aplikuar analizat teknike. Me Fortrade MetaTrader 4 ju keni gjithçka që ju nevojitet për rritjen e fitimit tuaj.

Për të shfrytëzuar të gjitha mundësitë të cilat ju ofrohen në tregun e sotëm me rritje të shpejtë ju duhet të reagoni në mënyrën e duhur, ndërsa pikërisht këtë ju ofron platforma në fjalë. Fortrade MetaTrader 4 plotëson të gjitha nevojat tuaja në tregun financiar botëror, duke përdorur sistemet e avancuara të përpunimit të të dhënave.

 

 

Përparësitë e Fortrade MetaTrader 4:

Për t’ju ndihmuar klientëve individualë që të zhvillojnë strategjitë e tyre tregtare atyre ju ofrohen analizat teknike, përdorimi i grafikëve dhe Këshillat e ekspretëve. Historia përsëritet. Lëvizjet e çmimeve do të ndodhin. Fortrade MetaTrader 4 do t’ju ndihmojë përdoruesve që të parashikojnë lëvizjen e çmimeve varësisht nga lëvizshmëria e tregut.

Platforma Fortrade MetaTrader 4 mbështetet në gjuhë të ndryshme. Kjo platformë mund të përdoret në çdo shtet në botë falë kësaj mundësie.

Platforma ka një gamë të gjërë të funksioneve të përshtatshme. Çdo përdorues mund të shohë karakteristikat e hollësishme të instrumenteve financiare dhe të të gjitha grupeve sipas parametrave që ai vet ka përcaktuar. Ju mund t’i shihni të gjitha transaksionet tuaja në çdo kohë dhe në detaje gamën e opsioneve, ashtu që ju vet mund të përcaktoni strategjinë tuaj.

Tregues të gjërë, të ndryshëm, të avancuar dhe personalizuar si dhe përdorim i grafikëve me strategji adekuate për ju. Hapja e shpejtë, ndryshimi dhe mbyllja e transaksioneve dhe kontratave. Me fjalë të tjera, maksimizimi i fitimit, minimizimi i humbjes dhe të gjitha opsionet tjera të cilat ofron Fortrade MetaTrader 4.

Sipas dëshirës suaj, ju mund të hapni dhe të përdorni një llogari demo dhe vet të ndryshoni fjalëkalimin. Më lehtë do t’i gjeni shkurtesat nëse përdorni ikonat, menynë e platformës dhe atë mbi platformë. Ju ofrojmë opsionin përcjellës Stop Loss si mënyrë më e lirë për të maksimizuar fitimin tuaj. Memorizoni transaksionet, kështu që nuk duhet të qëndroni pranë kompjuterit dhe të injoroni aktivitetet tuaja ditore, si mënyrë më efikase për të parë rezultatet.