CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Shënimet e thesarit dhe obligacionet Amerikane

Filloni të investoni në disa nga letrat me vlerë afatgjata më të njohura në tregjet e kapitalit.

Me Fortrade, ju mund të blini dhe të shisni CFD-të në letra me vlerë 5-vjeçare, 10-vjeçare dhe 30-vjeçare. Ndryshe nga shumica e aseteve të tregtueshme, letrat me vlerë të thesarit të shteteve të bashkuara - shënimet dhe obligacionet e lëshuara nga ekonomia më e madhe dhe më e fortë në botë - ofrojnë një mundësi investimi paraprake për maksimizimin e të ardhurave tuaja.

Shkarkoni falas platformën tonë për tregtim për të përjetuar një përvojë vërtet intuitive të tregtimit në internet, shoqëruar me ekzekutim të shpejtë dhe prirje të shkëlqyeshme në çdo tregti - pa marrë parasysh sasinë e parave. Plus, pasi të hapni një llogari, do të merrni qasje të menjëhershme në informacione të sakta të tregut, në kohë reale, duke përfshirë të dhëna financiare, çmime, grafiqe, sinjale të tregtimit dhe shumë më tepër. Pse të tretoj me Obligacionet shtetërore amerikane me Fortrade? Thjeshtë, këtu është një listë e shkurtër e përfitimeve që do t'i keni kur të do të hyni në komunitetin tonë tregtar:
  • Thjeshtësi e vërtetë: ne ofrojmë një platformë që është super e thjeshtë, intuitive dhe e lehtë për t’u përdorur.
  • Tregtim prirës: merrni një ekspozim të madh në tregjet të ndryshme me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparencë në dallime: ne ofrojmë informacione të sakta kohore dhe transparente të të gjitha dallimeve për shit-blerje.
  • Siguri: ne garantojmë sigurinë e plotë dhe anonimitetin e informacionit tuaj personal dhe të dhënave të transaksioneve.
  • 3 Jo-të nuk ka komisione, asnjë tarifë të fshehur dhe asnjë konflikt interesi.
  • Shumë gjëra falas: një llogari praktike prej 10,000€, tregues tregtie, sinjale, modele grafiku dhe më shumë.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm i porosisë: te ne nuk ekzistojnë ndërmjetësues, ne përdorim teknologjtë më të reja të industrisë për të ekzekutuar tregtitë tuaja në kohë reale.
Për të parë listën e plotë të produkteve tona, klikoni këtu.

Thesaret amerikane

PRODUKT SHITJE BLEJ ME DITË TREGTI
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.