CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Librat elektronike mbi Forex-in dhe CFD-të

Disponohet vetëm në anglisht.

Forex eBook

Read this important book we have created and start to trade smartly. Topics include Traders’ psychology and behavior. Essential concepts and terms. Tips for successful trading.

Advanced eBook

Advanced Traders eBook. 3D modeled interactive online flipping book for those who love to read.

Commodities and Futures eBook

What are Commodities and Futures Contracts?
The advantages of trading futures.
Gold as a commodity in trading Futures Contracts.

CFDs and Stocks eBook

What are CFDs, Stocks and Indices?
Learn the advantages and disadvantages of trading CFDs and Stocks.