CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Mjet për Konvertim Valute

Mjetet tona të konvertimit të valutave përdorin normat e tregut në kohë reale siç paraqiten në platformat dhe aplikacionet tregtare të Fortrader. Përfitoni nga një zgjidhje kryesore dhe e besuar e industrisë e përdorur nga 1000 klientë biznesi dhe privatë anembanë globit.

Si të përdorni mjetin e konvertimit të monedhës

1. Shkruani shumën që dëshironi të konvertoni, duke përdorur vetëm numra.

2. Zgjidhni simbolet e valutës nga lëshimi poshtë për fushat NGA dhe NË.

3. Klikoni mbi butonin KONVERTO dhe rezultati do të shfaqet poshtë.

Kalkulatori i monedhës
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.