CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Fortrade MT4 Web

Hyrja juaj në tregtinë online është më e thjeshtë, më e mençur dhe më e sigurtë.

 

 

Nga tani, klientët e Fortrade-it do të kenë akses në të gjitha funksionet e platformës MT4 pa pasur nevojë që të instalojnë softuerin, drejtpërdrejt nga interneti.

Me vetëm një klikim do të keni akses në opsionet e avancuara të platformës Meta Trader nga cilado pajisje pavarësisht nga sistemi operativ (Windows, Mac, Linux).

 

 

Përparësitë e Web platformës MT4:

Historia e plotë e tregtimit

Mjetet e avancuara për analiza

Seti i plotë i llogarisë për tregtim

9 treguesit e kohës